Samlet inn over 100.000 til kreftsaken

Kunder ved 10 Circle K-stasjoner i Troms-området har bidratt med mer enn 100.000 kroner til Rosa sløyfe-aksjonen i år. Stasjonen i Harstad bidro med 12.710 kroner.

Frank R. Roksøy 

nyheter

Circle K Breivika i Tromsø samlet inn aller mest. På plassene bak følger Circle K Fr. Nansens plass i Tromsø med 12 904 kroner, Circle K Harstad med 12 710 kroner, Circle K Finnsnes i Senja med 11 720 kroner og Circle K Storslett i Nordreisa med 7800 kroner. Totalt samlet stasjonene i Troms-området inn 103 676 kroner i løpet av aksjonen.


Trucken har fått ny driver

ETS Truck Stop AS har solgt stasjonen til Circle K Detaljist som skal drive den under navnet Circle K Evenes.


De siste ni årene har landets stasjoner samlet inn mer enn 33 millioner kroner til Rosa sløyfe og brystkreftsaken. Årets aksjon endte på nærmere 2,8 millioner kroner. Totalt 2,75 millioner kroner ble samlet inn gjennom donasjoner og salg av aksjonsprodukter som bilvask, spylervæske, reflekser og kaffekopper.