– Hjelp oss å unngå køkaos

Noen steder opplever mer kø enn andre rundt juletider. Vinmonopolet er en av disse.

køkaos: Kjell Roar Nilsen, Siri Hjertø og Herdis Gabrielsen oppfordrer kundene til å planlegge sine innkjøp på Vinmonopolet i god tid før jul. – Venter man til de siste to ukene før julehøytiden vil det ganske sikkert resultere i lange køer og ta unødvendig lang tid å gjøre handelen, sier de tre. Foto: Andreas Isachsen 

nyheter

Nå går de ut og på det sterkeste anbefaler kundene til å gjøre sine innkjøp så tidlig som mulig. Butikksjef Kjell-Roar Nilsen, distriktssjef Siri Hjertø og nestleder Herdis Gabrielsen oppfordrer kundene til gjerne å starte planleggingen av innkjøpene nå.

Frykter og forventer kø

– Med tanke på smittesituasjonen i landet er vi nødt til å fortsette med de strenge tiltakene vi har hatt i butikken siden utbruddet i mars. Det betyr at vi har begrensninger på hvor mange som kan være inne i butikken samtidig. Dette skaper erfaringsmessig til tider lange køer, spesielt foran høytider som påske og pinse.