25-års jubileum for Selja:

- Ingen andre år har vært så krevende som dette

Midt i rød koronakrise, hard konkurranse fra netthandel og trafikkstengt Storgate har "damebutikken" Selja feiret 25 år i Harstad.

25 ÅR Selja og innehaver Bente Hansen i Storgata har feiret i tre dager til ende.  Foto: Kjell Magne Angelsen

nyheter

Aldri har innehaver Bente Hansen opplevd et år som i 2020, rent driftsmessig. Hun velger likevel å ta den krevende situasjonen med stoisk ro. Selja er heller ikke alene. Det er krevende for de fleste foretak innen varehandelen, ikke minst for de tradisjonelle frittstående kvinnebutikkene i sentrum.

Service er nøkkelen

– Jeg får ikke gjort noe med verken gategraving eller pandemien. Man må bare fokusere på god drift og gi utmerket personlig service. Sistnevnte er kanskje vårt fremste konkurransemiddel overfor nettbutikkene, opplyser hun.