Avlyser temamøte

Tirsdag 3. november skulle Støtteforeningen for Harstad Sykehus holdt et åpent temamøte. På grunn av koronasituasjonen flyttes møtet til over nyttår.

Foto: Turid Ingebrigtsen 

nyheter

Harstad Tidende skrev i forrige uke at tidligere overlege Arve Kristiansen skulle holde foredrag om forskjellige typer øyesykdommer, som grå stær, grønn stær, makuladegenerasjon (forkalkning) samt sukkersyke, og hvordan diabetes påvirker synet, i et åpent temamøte på sykehuset.


Øyespesialist på åpent tema-møte i Harstad

Styret i Støtteforeningen for Harstad Sykehus inviterer til tema-møte tirsdag 3. november, med foredrag av tidligere overlege Arve Kristiansen ved øyeavdelingen ved Harstad Sykehus.


Møtet som skulle vært det første tema-møtet i år, utsettes til over nyttår på grunn av den økende smitten i Harstad, som man nå ikke har full kontroll over. Det opplyser Viktor Johnsen i styret for Støtteforeningen.