Han vil bli kommunedirektør i Andøy

Øykommunen, som er i voldsom omstilling, har fått 10 søkere på den ledige stillingen som leder for administrasjonen.
nyheter

En av dem er Stein Linaker Dybvik (34) fra Tovik i Tjeldsund, tidligere fotballspiller for Skånland OIF. Linaker Dybvik jobber i dag som senior-manager i det tverrfaglige kompetansehuset Ey, og bor i Oslo. Selskapet tilbyr rådgivning innen blant annet revisjon, skatt og transaksjoner. Tjeldsundværingen bekrefter at han har søkt jobben nordpå, men har ingen ytterligere kommentarer.


Åpner kontor i Harstad i kjølvannet av storkontrakt

Grovfjord Mek. Verksted skal bygge en armada av store, unike, førerløse, robotfartøy til Ocean Infinity Group Ltd. Kontrakten gir grunnlag for flere ti-talls nye arbeidsplasser og vil skape store ringvirkninger lokalt og regionalt, mener gründer Bård Meek Hansen.


- Jeg ønsker ikke å kommentere saken på det nåværende tidspunkt, svarer Linaker Dybvik på henvendelsen fra Harstad Tidende.