Sophie Elise om sin nye bok: – Har vært både vond, flau og klein å skrive

I dag slipper Sophie Elise Isachsen boken «Ting jeg har lært», som blir forfatterens tredje utgivelse. Boka beskriver hun som sitt mest ærlige og intime verk hittil.

FERSK BOK: Sophie Elise Isachsens nye bok "Ting jeg har lært" inntar i dag hyllene hos bokhandlere over hele landet. Hun forteller om boken, prosessen og følelsene rundt utgivelsen.   Foto: Kristian Engelsen

nyheter

Som tittelen tilsier handler boka om ting influenseren, eks-bloggeren, forfatteren og harstadjenta har lært i løpet av sitt 25 år lange liv. Boka er delt inn i ulike kapitler som tar for seg lærdommene hun har gjort seg om å huske, forbilder, influensere, sex, kjærlighet, anger, intimitet og om å elske. Det utgjør et svært personlig og ærlig verk, med forfatterens innerste tanker som nå skal deles med allmennheten.

En annerledes "selvbiografi"

– Når jeg begynte prosessen med å skrive denne boka visste jeg hva jeg ville formidle, men ikke hvordan jeg skulle gjøre det i bokform. Det er ikke en historie fra start til slutt, som er en vanlig måte å formidle på i bøker, men jeg skriver meg gjennom temaene i boka med en rød tråd. Det er det som gjør denne boka annerledes enn de andre bøkene jeg har skrevet, sier Isachsen til Harstad Tidende.