Et spennende prosjekt

Point Nemo, la oss håpe at dette bandprosjektet tar steget videre, og utvikler seg som band. For de har definitivt noe spennende å komme med.

Tøft band: Point Nemo har en del og fare med, og ser frem til fortsettelsen.  Foto: John Henry Storhaug

nyheter

De leker litt med sjangre, og jeg fikk faktisk assosiasjoner til så ulike band som Genesis og Sniff’n The Tears underveis. Lekne låter, som til stadighet kom med små uventede vendinger, lekre gitarfiurer, og andre små fengende detaljer.


En altfor kort reise i Oktober sitt landskap

Av og til vet man ikke helt hva man går til, når man skal videreformidle en konsertopplevelse, og man vet heller ikke hvordan man skal beskrive det man har vært vitne til. Performance, er vel det mest riktige ordet å bruke, når man skal beskrive det Ingeborg Oktober leverte på støyperiet denne fredagskvelden.


Dessuten er det deilig med et band som kan sin pophistorie, er allsidig, og gjør små raffinerte tyverier, som gir følelsen av å ha hørt ting før, uten at du helt vet hvor.