En trivelig akustisk stund

To herrer i sin beste alder, helt uten behov for å gjøre seg til på annet vis enn å levere bra musikk. Ronald Kvitvik Aune og Martin Kaarby er nettopp slike herrer.

To herrer i sin beste alder, helt uten behov for å gjøre seg til på annet vis enn å levere bra musikk. Ronald Kvitvik Aune og Martin Kaarby er nettopp slike herrer.   Foto: John Henry Storhaug

nyheter

Plukker opp noen fine melodier, laget av dyktige folk som Bryan Adams og Bob Dylan. Plukker vekk all unødig staffasje, og leverer neddempende versjoner med to kassegitarer. (I denne sammenhengen høres akustiske gitarer, bortimot jålete ut)


Maja (10) og Thea (8) syntes det var gøy å holde konsert: – Vi har øvd mye

Maja Eriksen Ødegaard og søsteren Thea var stolte etter gjennomført konsert i Nordic Hall. Kulturnatt-kvelden fortsatte med undring over kunstinstallasjonen "Undervannsjenta" i foajeen.


De har nok brukt noen timer sammen, for å komme frem til det produktet som ble levert. Mye fint fingerspill, enkle solopartier og godt samspill. Ronald Kvitvik Aune har ikke verdens mest fantastiske sangstemme, og ingen av dem er ekstraordinære gitarister, men sammen får de det til å fungere aldeles utmerket.
Samspill, låtvalg og ikke minst gjennomførelse, får meg til å ønske at disse to utvider repertoaret kraftig, tøffer seg litt, og brøyter seg frem til en pubscene. Tror faktisk de raskt kunne bli ønsket tilbake der.