Brukerutstyr og rester av narkotika ble for noen dager siden funnet slengt på veien i Blåbærhaugen

Man snakker om poser med narkotika og brukte sprøyter. Utrivelig, i beste fall. I verste fall en helserisiko for befolkningen.

SMITTEFARLIG Det første finnerne av sprøyten gjorde, var å sikre sprøytespissen med emballasje.  Foto: Tobias Olsen

nyheter

Det siste funnet ble gjort i området Krøkebærveien/Østenbekkveien, mens det andre ble gjort i området ved en Lavvu. Tobias Olsen mener det er uholdbart at vanlige folk skal gå rundt og plukke opp slike etterlatenskaper, ikke minst fordi det foreligger fare for smitte fra blant annet hiv og Hepatitt. Det ferdes i tillegg både barn og dyr i området.


Russen fikk jakkemerker med "Dopfri" av ordføreren

Årets Harstad-russ ble landskjent etter at de senhøsten gikk ut og tok sterk avstand mot dop.


– Erfaringene med å melde fra til politiet er blandet. Jeg synes ikke de bør avfeie dette og be oss kaste avfallet. Selv med bruk av hansker er det ikke trygt nok. Hvor skal man eventuelt kaste det? I søpla?