Forbered deg på papirsugerør og treskjeer

Meieriselskapet TINE har lansert flere nye emballasjeløsninger som vil kunne redusere TINEs plastforbruk med over 700 tonn hvert eneste år.

ENDRINGER Testproduksjon av nye papirsugerør på TINE Sjokomelk ved TINEs meieri i Ålesund.  Foto: TINE

nyheter

Nå håper TINE at papirsugerør og treskjeer er deres nye miljøsmarte løsninger. De nye emballasjeendringene er viktige og nødvendige skritt videre i TINEs arbeid mot miljøvennlig og 100 prosent fornybar emballasje innen 2023, skriver selskapet i en pressemelding. TINE er en av Norges største brukere av emballasje.


Melk på avveie

Mange lurte nok hva som skjedde da det begynte å renne melk i gata fra meieriet på Sama, og ned Langsletta.


– Hele bransjen vår må bidra til økt gjenvinning ved å utvikle emballasje som er enkel å gjenvinne og øke bruken av resirkulert plast, og selvfølgelig fjerne den der vi kan, sier leder for bærekraft i TINE, Bjørn Malm i meldingen.