Oppvaskmøte:

Butikkeierne i Storgata fortviler over timingen med gravearbeider

Det var ikke bare kritikk mot manglende informasjon som kom fram da butikkeiere i Storgata møtte Harstad kommune til «oppvaskmøte» fredag morgen.

skeptiske: Beate Tande (Parabolflua), Camilla Johansen (Bakerinnen), Linn Karoliussen Hvattum (Harstad Sentrum AS og Rudi Nilsen (Paletten), sier gravearbeidene som igangsettes neste uke kommer på verst tenkelige tidspunkt. – Det er også ille at vi ikke har fått informasjon om dette graveprosjektet i forkant, sier de fire. Foto: Andreas Isachsen 

nyheter

Da det nylig ble kjent at gravearbeidene fra Generalhagen og ned mot tomta til det nye hotellet ville bety sterkt redusert fremkommelighet gjennom deler av Storgata, reagerte butikkeierne i gata nærmest med vantro. De fleste hadde ikke fått noen form for info om disse gravearbeidene.

– Kan bli ødeleggende for mange

Daglig leder Linn Karoliussen Hvattum i Harstad Sentrum AS klarte ikke å skjule sin skuffelse over at Harstad kommune som største eier av selskapet ikke har vært mer bevisst og brukt dem som høringsinstans.