Avvikler virksomheten etter 32 år

Roald Nilssen skal snart pensjonere seg, og legger ned aktiviteten i byggfirmaet på Blåbærhaugen.

AVVIKLER Roald Nilssen skal snart pensjonere seg, og er i ferd med å avvikle bedriften på Blåbærhaugen.  Foto: Kjell Magne Angelsen

nyheter

Nilssen AS har eksistert siden 1988, og har primært drevet med innredning av større kontor- og næringsbygg. I årenes løp har firmaet hatt oppdrag i forbindelse med de fleste større og kjente prosjekter her i byen, som eksempelvis byggingen av Kulturhuset og Høgskolen i Harstad.


Tante Thea legger ned

Etter 13 år med drift i sentrum, legger nisjebutikken Tante Thea i Bertheustorget inn årene.


– Jeg er snart pensjonist, og det står ingen klar til å overta. Derfor er jeg i ferd med å avvikle driften, og det kommer til å skje innen utgangen av året. Vi har fortsatt et garantiansvar som strekker seg noen år inn i fremtiden, men selve kjernevirksomheten avvikles nå. Det ligger derfor ingen dramatikk bak avgjørelsen, forteller han.