Kent Gudmundsen om vrakingen fra førsteplassen:

– Fortsetter kampen om topplassen

Kent Gudmundsen mener han fortsatt har muligheten til å erobre 1.-plassen på Troms Høyres liste til stortingsvalget i 2021.

FORTSETTER KAMPEN:: En kampklar Kent Gudmundsen er innstilt på å kjempe til "The Bitter End" om førsteplassen på nominasjonslisten.  Foto: CHRISTER PEDERSEN

nyheter

– Jeg registrerer at nominasjonskomiteen vil ha en annen kandidat enn meg på førsteplass, samtidig som jeg registrerer at 12 lokalforeninger i fylket har satt meg på førsteplass under prøvenominasjonen. Selv har jeg opplevd å få mange støttemeldinger og gode tilbakemeldinger på jobben jeg har gjort på stortinget. Det får meg til å føle at jeg står sterkt som toppkandidat på listen også til neste stortingsperiode, og vil fortsette kampen om topplassen, sier Gudmundsen.

– 1.-plass eller ingenting

Han stiller seg undrende til hvorfor nominasjonskomiteen ikke har intervjuet han om situasjonen knyttet til nominasjonsprosessen i partiet.