Fikk storfint besøk av bjørnekjendis

Mandag var Dalsletta barnehage heldig å få besøk av brannbamsen Bjørnis, som tok seg en skikkelig danseøkt sammen med barna.

STOR GLEDE: Barna spurtet til gjerdet og samlet seg da rikskjendisen Bjørnis kom inn på barnehageområdet.   Foto: Kristin A. Kildal

nyheter

Dalsletta barnehage vant Bysenterets tegnekonkurranse, der premien var et besøk av selveste Bjørnis. Brannbamsen var allerede godt kjent blant barna, da barnehagen hvert år gjennomfører oppdrag som Bjørnis selv sender ut, som for eksempel brannøvelser.


Mange småbarnsforeldre har ingen plan når brannalarmen går

Når det begynner å brenne står nær halvparten av småbarnsforeldrene uten noen plan for å få barna i sikkerhet, viser ny undersøkelse.


Alle barna ventet i spenning på at bamsekjendisen skulle komme, og det ble stor jubel på lekeplassen da de hørte sirenene nærme seg barnehagen. På grunn av korona måtte barna vinke og hilse på Bjørnis litt på avstand, men alle fikk samlet seg på den ene siden av gjerdet for å si hei til brannbamsen.