Fastlegekrisen:

Tillitsvalgt for lokale leger: – Forskjellen kan bli forsterket ytterligere

– Kommunens tiltak legger opp til at forskjellen innen fastlegegruppen kan bli forsterket ytterligere, sier lege-tillitsvalgt.

Her er Florian Präel sammen med kolleger på Sjøkanten legesenter. Ingeborg Simonsen (i midten) og kollegene Trude Beate Svendsen (t.v), Florian Präel, Solveig Lind Pettersen og Thomas Backer-Grøndahl. Arkivfoto 

nyheter

Fastlege Florian Präel ved Sjøkanten legesenter er tillitsvalgt for de lokale legene. Som tillitsvalgt opplever han at fastlegekrisens utvikling har ført til at flere leger ønsker/eller vurderer å slutte i fastlegejobben.

Dette skjer samtidig som at flere går av med pensjon og at erfarne leger, som er nødvendig for bl.a. veiledning, slutter. Präel forteller at flere leger akkurat nå avventer til kommunens handlingsplan er klar.