- Håper å kunne åpne dørene i midten av desember

O’Learys ønsket å være i gang i Harstad innen utgangen av oktober, men tidsplanen har vist seg å være litt for ambisiøs.

O’Learys Etableringen av sportsbaren i Harstad kommer litt senere enn opprinnelig planlagt.  Foto: Presse

nyheter

– Etableringen er en stor jobb. Usikkerhet med videre utvikling av Covid-19 og litt forsinkede leveranser gjør det nødvendig at vi tar oss bedre tid. Det er tross alt viktigst å gjøre det ordentlig når vi skal etablere et helt nytt konsept i Harstad. Målet er åpning i midten av desember, sekundært tidlig på nyåret, forteller Thorleif Edvardsen, som er en av flere som skal drifte sportsbaren i Harstad.


- Utrolig artig at vi etablerer oss i hjembyen min - her skal vi inn

Det sier konsernsjef i O’Learys Trademark, Kenneth Lorentzen (39) fra Harstad. Sportsbaren åpner i Rikard Kaarbøs gate 18 i løpet av oktober.


Som HT har omtalt tidligere skal de inn i Rikard Kaarbøs gate 18. O’Learys ønsker å fylle gapet mellom etablerte restauranter og møteplasser for folk. De har lenge hatt store planer for Norge. Ikke minst har de ønsket å utnytte butikkdøden i eksempelvis kjøpesentre til å få et innsmett på steder der det er god trafikk av mennesker.


Skjenkestopp ved midnatt opphører: – Vi er veldig fornøyde

Nordlændingen blør kraftig som følge av tidlig skjenkestopp, men nå ser det ut som det kan bli slutt på det.


I begynnelsen valgte de gjerne å etablere tilbudet på flyplasser. Men de er etter eget utsagn fleksible, og er ikke avhengig av storbyene for å få konseptet til å gå rundt.

For Harstad kan etableringen bli en viktig brikke i det totale urbane tilbudet bykjernen har for tiltrekke seg publikum. Som i mange andre bysamfunn skjer ofte etableringer utenfor sentrum, som etter vert blir preget av tomme butikklokaler.