Landbruks- og matministeren etter besøk hos lokale bønder på Sandtorg:

– Spennende at det satses

Landbruks- og matminister Olaug Bollestad (KrF) fikk rapport av gårdeiere på Sandtorg om hvordan det er å være i oppstartsfase. Hun sier det er gledelig at distriktsbønder satser.

FIKK BESØK: Gårdeierne Gunnlaug Berg (t.v.) og Andreas Larsen fikk mandag besøk av blant andre landbruks- og matminister Olaug Bollestad (KrF) og statssekretær i landsbruks- og matdepartementet, Widar Skogan. De fortalte at de er relativt ferske og i tillegg har nylig investert i nytt fjøs for fem millioner kroner.  Foto: Håkon Wikan

nyheter

Gårdeierne Andreas Larsen og Gunnlaug Berg på Sandtorg satser hardt på gårdsdrift. Tidligere i år investerte de fem millioner kroner i sauefjøs. Familien kjøpte gården av stefaren Tore Sandtorv allerede i 2014.

– Jeg synes det er spennende at de både har overtatt gården og satset ytterligere ved å bygge nybygg til mange millioner kroner, som nå huser 150 vinterfôret sau.