– Fantastisk start

Litteraturfestivalen i Harstad ble en suksess med til sammen over 1000 besøkende fordelt over 15 arrangementer. – Vi er allerede i gang med å planlegge neste års festival. Det stopper ikke her, forteller Ola M. Løkholm.

FLYING START: Litteraturfestivalen får kjempegode tilbakemeldinger, konstaterer Ola M. Løkholm. Arkivfoto 

nyheter

– Datoene blir 16–19. september 2021. Vi har rukket å lufte seriøst med to aktører om de skal delta på neste års festival, men ting er ikke helt klart ennå, sier Løkholm fornøyd.

Stinn brakke

Han forteller at forfattere og bransjefolk fra hele landsdelen tok turen til Harstad for å få med seg første år av litteraturfestivalen. Alle som dro på ett eller flere av arrangementene registrerte stort sett det samme. Stemningen var utmerket, smilene og latteren satt løst. Tilbakemeldingene på det faglige nivået var også særdeles oppmuntrende.