Bilder fra Harstad Summit 2020

Nærmere 250 deltakere stilte til start på årets Harstad Summit Trail Marathon
nyheter

Herreklassen på helmaraton ble vunnet av Erland Eldrup fra Bodø Friidetssklubb, som var overlegen i den lengste etappen og forbedret fjorårets løyperekord satt av nummer to lørdag, Hallvard Schjølberg fra Lofoten Ultraløperklubb, med over en halv time. Schjølberg kom i mål 26.42 minutter bak vinneren. På tredjeplass kom Robin Amundsen fra Narvik IL. Beste lokale løper ble Ronny Jakobsen fra Kvæfjord IL, 54.49 minutter bak vinneren.

Noe jevnere ble det på den halve distansen, der likevel Stian Dahl Sommerseth fra Tromsø Løperklubb vant med komfortable 5,35 minutter foran Magnus Vesterheim fra Kvæfjord som løper for Team Kaffebryggeriet. Dagens overraskelse stod Medkila skilags Sindre Torbergsen for med å kapre tredjeplassen, 6.26 minutter bak Dahl Sommerseth.