Politiet: - Han råkjørte i narkorus i Hårvika

Narvikmannen ble tatt i Hårvika i Tjeldsund i 89 km/t i 60-sonen.

  Foto: Illustrasjon - Kjell Magne Angelsen

nyheter

Politiet holdt kontroll onsdag 23. oktober i fjor, da den nå tiltalte sjåføren kom kjørende i en personbil. Da hadde han allerede lagt noen kilometer bak seg, og det var spesielt skjerpende, for mannen ble også mistenkt for å være ruset. Blodprøven viste at han var påvirket av stoffene Diazepam, Ndesmetyldiazepam, Nitrazepam, THC og Buprenorfin.


La fram sine argumenter for Høyesterett:

- Privatpersoner mot en kommune er et uendelig skjevt styrkeforhold

I går la advokat Sicilie Kristin Kanebog fra Eurojuris i Harstad fram for Høyesterett argumentene for at Sametinget skal få lov til å erklære partshjelp til fordel for to av ofrene i det som er kjent som «Tysfjordsaken».


Nå må han møte i Trondenes tingrett 9. desember, tiltalt for brudd på veitrafikkloven og legemiddelloven. Påtalemakten skriver i tiltalen at de forbeholder seg retten til å begjære inndragelse av mannens rett til å føre motorvogn.