Høy puls med Nikolaj på crossfit: - Jeg er mindre stiv i skuldre og rygg

Vi har sjekket ut crossfit-miljøet i Harstad, og pratet med leder og medlemmer.

Nytt medlem: Nikolaj Hansen har trent crossfit i tre uker.  Foto: Kristine Hals

nyheter

Daglig leder Cathrine Rolness forteller at hun åpnet CrossFit Harstad i november 2015.
- Jeg jobbet tidligere på et treningssenter i Oslo, og sjefen min mente jeg burde ta et kurs i crossfit. Dette ga mersmak så jeg flyttet hjem til Harstad og åpnet CrossFit Harstad.

Daglig leder og eier: Cathrine Rolness  Foto: Kristine Hals

Hva er crossfit?

- Det er mange øvelser der man bruker egen kropp og trener gjerne med høy intensitet. Vi kjører gjerne økter på 60 minutter. I løpet av en time kan det være en kombinasjon av puls, styrke og gymnastiske øvelser, som er øvelser der man bruker kroppen for eksempel push ups eller pull ups, forteller Rolness.