Tiendeklassingene Nikolai, Johanne og Erik konkurrerer i Klassequizen på NRK

Mandag besøkte NRK Hagebyen skole for å utfordre ett av lagene fra Harstad som konkurrerer i Klassequizen. Kanskje kvalifiseres de til fylkesfinalen?

UNGE QUIZZERE: Nikolai Bakklund, Johanne Sofie Andersen og Erik Wessel representerer Hagebyen skole i Klassequizen. De konkurrerer blant annet mot Lundenes skole og Seljestad ungdomsskole i kampen om å være best i fylket på allmennkunnskap.   Foto: Kristin A. Kildal

nyheter

I Klassequizen konkurrerer tiendeklassinger mot hverandre i en quiz i allmennkunnskap. De påmeldte skolene stiller med et lag på tre personer, som i første omgang konkurrerer om å komme videre til fylkesfinalen.

I første runde får de påmeldte skolene besøk av NRK, som sender Klassequizen på NRK P1 Troms. I Harstad er Hagebyen, Lundenes og Seljestad ungdomsskole med i konkurransen i år.