Operapub med Arctimus, Ingebjørg Kosmo og Magne Fremmerlid

Nå er Arctimus trio og operasolistene mer enn klare for å opptre igjen.

Arctimus-trio: Erika Toth, Ann-Sofie Godø & Runa-Bergsmo-  Foto: Øivind Arvola

nyheter

Operapub med Arctimus trio er nå blitt en årelang tradisjon i landsdelen. Denne forestillingen settes opp på et titalls små steder i Nordland og Troms, og fornyes hvert år med nye solister og nytt program. Årets utgave led dessverre av koronakrisen – artistene rakk akkurat premieren 11. mars før all kulturformidling måtte stanses i flere måneder.

Nå er Arctimus trio og operasolistene mer enn klare for å opptre igjen. Gunn Torild Dons, innehaver av Hamnvik Handelssted Donsegården, er to av i alt fem utvalgte arrangører som er så heldige å kunne tilby denne forestillingen til publikumet på Ibestad, den 22. september.