Åpner kontor i Harstad i kjølvannet av storkontrakt

Grovfjord Mek. Verksted skal bygge en armada av store, unike, førerløse, robotfartøy til Ocean Infinity Group Ltd. Kontrakten gir grunnlag for flere ti-talls nye arbeidsplasser og vil skape store ringvirkninger lokalt og regionalt, mener gründer Bård Meek Hansen.

KJEMPEKONTRAKT Administrerende direktør Bård Meek Hansen og GMV bygger autonome robotfartøyer for et internasjonalt konsern.  Foto: Frank R. Roksøy

nyheter

Verkstedet har ansatt åtte nye ingeniører og tre operatører. I tiden som kommer ønsker de å øke staben ytterligere.


Bygget verdens første elektriske miljøbåt av sitt slag: – Vi er stolte

Oslo får verdens første elektriske miljøbåt av sitt slag – bygget av Grovfjord mekaniske verksted.


– Totalt regner jeg med at vi kommer til å øke antall ansatte i GMV med nærmere 30 personer, en økning på nesten 40 prosent, anslår administrerende direktør Meek-Hansen. Inkludert andre fartøystyper, har GMV nå en ordrereserve på godt over 700 millioner kroner.