Vant matvarer for 10.000 kroner

Vernepleierstudent Simen Lindgaard trodde telefonen han fikk fra Coop Extra i Fjordgata gjaldt pensumbøker han kunne hente på Post i butikk. Det var det ikke.

SLIPPER Å BETALE: Ifølge vinneren Simen Lindgaard kan han de neste fem månedene passere forbi Caroline Bogen i kassa på Coop Extra i Fjordgata uten å betale, etter at han fikk en sjekk hos Ida Eliseussen på matvarer for 10.000 kroner.   Foto: Andreas Isachsen

nyheter

Det var derimot en telefon fra butikksjef Ida Eliseussen ved butikken i Fjordgata at han hadde vunnet matvarer for 10.000 kroner i forbindelse med en konkurranse Coop Nord kjørte for å markere at de hadde passert 100.000 medlemmer.

– Fem måneder med gratis mat

– Jeg kjente ikke til denne konkurransen, men skjønte etter hvert at jeg hadde vunnet denne premien. Jeg ble litt sjokkert, men mest glad da jeg ikke pleier å vinne noe som helst ellers, sier studenten fra Oslo som studerer ved Uit Harstad.