Hildegunns første kommunestyre

Torsdag ønsket ordfører Dag Sigurd Brustind kommunedirektør Hildegunn Thode Dalsnes velkommen til sitt første kommunestyremøte i Ibestad.

VELKOMMEN Hildegunn Thode Dalsnes blir ønsket velkommen av Dag Sigurd Brustind til sitt første kommunestyremøte.  Foto: Andreas Isachsen

nyheter

Thode Dalsnes startet i stillingen 1. august, men fikk sin ilddåp foran et samlet kommunestyre torsdag.


Søskenpar i samme båt

To søsken som kommunedirektør i hver sin nabokommune tilhører sjeldenheten. Når Hildegunn Thode Dalsnes (38) om kort tid begynner som ny kommunedirektør i Ibestad, følger hun etter sin bror Hugo Thode Hansen (48), som var rådmann i Ibestad i mange år.


– Det ble kun to turer opp på talerstolen i dag, men regner med at det blir langt flere i tiden fremover. Det skjer mye positivt i kommunen, som jeg ser fram til å få ta del i. Noe av det viktigste vi gjør fremover er å legge til rette for nye arbeidsplasser. Her ser vi at det er mye aktivitet både ved tidligere Ibestad mekaniske verksted og oppdrettsanleggene på Engenes som vi håper vil skape nye arbeidsplasser, sier den nye kommunedirektøren.