Harstad-bedrift har flyttet til Seljestad: – Det er åpnere og penere her

I 46 år holdt Antonsens radioservice til i Seljestadveien. Nå begynner de på en ny epoke noen hundre meter unna.

GLADE: Daglig leder ved Antonsens radioservice, André Thomassen (t.v.), selger og tekniker Egil Danielsen og bedriftsrådgiver Espen Rørvoll er glade for å ha flyttet til nye lokaler på Seljestad.  Foto: Håkon Wikan

nyheter

I april ble det kjent at Antonsens radioservice i Seljestadveien flytter til lokaler i Verkstedveien 1, like ved Sjøkanten senter. Etter over fire og et halvt tiår på Seljestad var det på tide med noe nytt, medgir daglig leder André Thomassen.

– Første dagen i nye lokaler har vært fin. Trivelige kunder har vært innom, og de mener det samme som oss. Dette er lyse og fine lokaler, sier han.