Stor satsing på unge: – Vi må engasjere oss for å gjøre en forskjell

Mandag besøkte fylkesrådet Harstad, der de blant annet fikk en innføring i kommunens ungsatsinger. Planene imponerte ungdommene som var til stede.

William Kleming (16) og Sofie Sæter (15) i Harstad ungdomsråd mener satsingen på unge er en av de bedre satsingene i Harstad på lang tid, og er glade for at de får lov å komme med innspill til de voksne.   Foto: Kristin A. Kildal

nyheter

William Kleming (16) og Sofie Sæter (15) fra Harstad ungdomsråd var til stede i Nordic Hall for å høre mer om kommunen og næringslivets planer om å satse mer på unge i regionen.

– Jeg er imponert over alt de har fått til, og alle prosjektene de har planer om å utføre fremover, sa Kleming etter at kommunen, Festspillene og fylkesrådet hadde presentert sine planer for ungsatsing.