Einar Mustaparta (H) hardt ut mot ordføreren: – Frekt å skylde på oss

– Det økonomiske uføret Harstadpakken er havnet i, er Arbeiderpartiets skyld. Det er frekt av ordføreren å skylde på regjeringen.

Betenkt: Høyres Einar Mustaparta vil ikke velte merkostnadene over på bilistene.   Foto: Frank R. Roksøy

nyheter

Det sier en opprørt gruppeleder i Høyre, Einar Mustaparta. Han reagerer kraftig på at ordfører Kari-Anne Opsal i gårsdagens avis erklærte at Harstadpakken per i dag er død fordi regjeringen følger bompengeforliket.

Kjørt i grøfta

– Ordføreren skylder på andre for fadesen med Harstadpakken som partiet selv har skyld i. Tidligere ordfører Marianne Bremnes var leder i styringsgruppa, og nåværende ordfører Opsal var gruppeleder i Arbeiderpartiet. Økonomistyringen var så dårlig at prosjektet ble kjørt rett i grøfta, sier han.