Foreldre føler seg hjelpeløse over trafikksituasjon: – Vi blir ikke hørt

Foreldrene til barna på Harstad skole og i Barnely barnehage har kjempet en årelang kamp for å trygge trafikksituasjonen.

FRUSTRERTE: Eirunn Olsen (t.v.), leder i samarbeidsutvalget (SU) ved Barnely barnehage og Tina Sørensen, nestleder i foreldrerådets arbeidsutvalg (FAU) ved Harstad skole, er lei av å stadig mase på kommunen om at trafikktiltak må iverksettes på veiene.  Foto: Håkon Wikan

nyheter

– Det er en skam at Harstad kommune ikke klarer å skape et bedre og tryggere trafikkbilde for våre kjære.

Det sier Tina Sørensen, nestleder i foreldrerådets arbeidsutvalg (FAU) ved Harstad skole. Hun og foreldregruppa har sammen med samarbeidsutvalget (SU) ved Barnely barnehage kjempet i årevis for at trafikksituasjonen i Bjarne Erlingssøns gate ved barnehagen og St. Olavs gate ved skolen skal bli bedre. De føler seg ikke hørt av politikerne i Harstad bortsett fra Høyre, som har forsøkt å hjelpe dem med saken, forteller de.