Finner lite fornuft i de nye koronatiltakene:

- Kom som en fullstendig overraskelse for oss i utelivet

Bengt Markussen, medeier i Verftet og Bar Harstad fikk et lite sjokk da regjeringen fredag kommanderte hele landets utelivsbransje til å stenge alkoholserveringen senest midnatt - gjeldende fra lørdag 8. august.

UFORSTÅELIG Bengt Markussen, Bar Harstad er oppgitt etter regjeringens nye innstramninger.  Foto: Arkiv - Andreas Isachsen

nyheter

Bare minutter etter at helseminister Bent Høie listet opp innstramningene under en pressekonferanse, var Harstad Tidende i kontakt med Markussen.

– Dette er helt kino. En fullstendig overraskelse. Vi som driver tilbudet sitter akkurat sammen og vurderer hva vi skal gjøre. Vi må ta en avgjørelse raskt, senest mandag. Serveringen etter 24.00 er en stor inntektskilde for oss, sukker Markussen oppgitt.