Barnehage skriker etter vedlikehold og opprusting: – Kommunen må ta ansvar

Uteområdet i den kommunale Medkila barnehage har fått forfalle så mye at foreldre oppfatter det som uforsvarlig.

FRUSTRERTE: Per Oelmann og foreldrene i Medkila barnehage mener at Harstad kommune må vedlikeholde og oppruste barnehagen på en bedre måte. Nå ønsker de at politikere og administrasjonen i Harstad kommune møter foreldre for befaring og dialog.  Foto: Håkon Wikan

nyheter

Foreldrene fortviler over den uholdbare situasjonen. Nå går Per Oelmann, Isabel Bergvoll, Kaja Eriksen, Ida Hylland, Sunniva Munkeby og Anniken Anfinsen på vegne av foreldregruppa til kamp for bedre forhold for barna.

– Utearealet ser ut som en byggeplass. Den er ikke tilrettelagt for at barn mellom null og to år kan boltre seg fritt, sier Per Oelmann som har en sønn på to år i barnehagen.