Ytterligere en passasjer fra Hurtigruten er koronasmittet

Smittetallet etter koronautbruddet på Hurtigrutens skip Roald Amundsen fortsetter å stige. Søndag kveld ble nok en passasjer bekreftet smittet.

Tromsø 20200802. 36 besetningsmedlemmer og tre passasjerer har foreløpig testet positivt for koronaviruset etter to seilaser med Hurtigrutens skip Roald Amundsen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix   Foto: Terje Pedersen

nyheter

Dermed er i alt fire passasjerer fra Hurtigrutens skip Roald Amundsen bekreftet smittet med koronaviruset, to på hver av skipets to siste seilaser.

– Vedkommende er en av passasjerene som er i karantene i Tromsø, og har oppholdt seg i en egen leilighet arrangert av Hurtigruten. Den smittede er allerede satt i isolasjon, opplyser ordfører Gunnar Wilhelmsen (Ap) i Tromsø.