Tur- og fiskeutstyr går så det suser

Det er sommer og sol, og perfekt vær til tuer ved sjøen eller på fjellet. Det merker butikkene som selger slike ting.

Fjellklær: Noe av det som kjøpes mye er tur klær som butikksjef på Parabolflua Beate Tande holde på og henge opp.  Foto: Bengt Simonsen

nyheter

-For vår del har det vært en fantastisk sommer med mye folk innom, også tilreisende som har brukt en god del tid her i regionen og ikke bare hatt et stopp på veien, sier butikksjef Beate Tande på Parabolflua.

Utstilling: Allerede før du kommer inn i butikkene kan se noe av utvalget de har som kan kjøpes 

-Bobilcamp midt i sentrum har ført til at mange av dem kommer og handler mer for turer i nærområdet, enten på fjellet eller fisketurer. De som kommer innom kjøper alt mulig, og det er alt fra surfebrett via turutstyr til fiskeutstyr, sier hun