HT sjekker badetemperaturene:

– Barna trives på stranden ved Tjeldsundbrua camping

Sommeren slipper ikke taket. Det er varmt og godt i hele Sør-Troms, og vår utsendte reporter gir tips om muligheten for en nedkjølende dupp i vannet.

BADESTEMNING Kvitnesodden i Tjeldsund kommune.  Foto: Kristine Hals

nyheter

Tjeldsundbrua camping hadde også bra belegg, rapporterer Kristine Hals. 15 grader i havet på Kvitnesodden i Tjeldsund, hele 19 grader i Evenesvika.

15 GRADER: Friskt og passe godt badevann ved Tjeldsundbrua camping torsdag formiddag.  Foto: Kristine Hals

Der traff hun blant andre Marit Løve Skars fra Vestby. Sammen med ektemannen var hun på besøk hos sønnen, som har hytte i samme kommune. I dag skal de alle på fjelltur, og de ser fram til å feriere i nord. På campingplassen har man tilgang til å bade i havet. Hals melder om at tempraturen i vannet er på 15 grader.

GJEST: Marit Løve Skars fra Vestby på Tjeldsundbrua camping.  Foto: Kristine Hals

I Evenesvika, der det ligger en populær badestrand, er det hele 19 grader i vannet, mye folk og sommersmil å se, melder Hals klokka 13.00.

TØFF TID Eier Edna Pettersen, sammen med ansatt Sona Klempayova fra Slovakia. Campingen ble hardt rammet av koronautbruddet, fordi så mange av gjestene kom fra Sverige og resten av verden.  Foto: Kristine Hals

UNDERHOLDNING: Ginalyn Simonsen, John Simonsen og Jon-Kristian Simonsen er gjester på campingen, og var nysgjerrig på å se pinnedyr.  Foto: Kristine Hals

FOLKSOMT: Tjeldsundbrua camping.  Foto: Kristine Hals