– Nødvendig å få hjelp

Festivalsjef Helene Hokland var ikke usein med å takke ja da Lillian Sharma tilbød seg å hjelpe henne å arrangere AMIFF- filmfestival.

ARENAER: Både Galleri NordNorge og Harstad kino blir brukt under årets AMIFF i oktober, sier Helene Hokland og Lillian Sharma.   Foto: Andreas Isachsen

nyheter

– Det er utrolig mye jobb og masse detaljer som må på plass for å arrangere en filmfestival av AMIFFs format. Etter fjorårets festival skjønte jeg at jeg trengte hjelp for å få alle de mange løse trådene på plass før jeg gikk i gang med en ny festival. Da Lillian tilbød seg å hjelpe meg var jeg ikke i tvil om hva svaret ville bli, sier Hokland.

– En strukturert person

Selv om hun onsdag lanserte programmet for årets festival, er det fortsatt mye jobb som gjenstår før årets festival avsluttes 15. oktober. Da er det godt å vite at jeg har en strukturert person som Lillian til å hjelpe til med ting jeg vet hun er flink til, som for eksempel prosjektorganisering, markedsføring, programfolderen og Facebook-profilering. På den måten blir hun bedre kjent med både filmene, selve festivalen og de som kommer for å delta på årets arrangement, sier Hokland.