Isabel (31) har overtatt Eyvinds tannlegepraksis: – Jeg så talentet øyeblikkelig

Tannlege Eyvind Sundsvold (67) har valgt å pensjonere seg. Isabel Eriksen Bruun (31) har etter flere år som ansatt kjøpt hans praksis. – Jeg så talentet hennes, sier Sundsvold.

Faglig miljø: I stedet for å starte for seg selv, valgte Isabel Eriksen Bruun å videreføre Eyvind Sundsvolds praksis hos Oris Dental Harstad. Her er hun i et miljø med syv tannleger og totalt 20 personer.   Foto: Frank Roger Roksøy

nyheter

Harstadværingen er nå å finne hos Oris Dental Harstad, og har allerede så godt som fulle timelister.

– Jeg har fortsatt plass til flere, og for tiden ringer jeg rundt til våre pasienter for å informere dem om at Sundsvold har sluttet og at jeg har overtatt hans praksis. Jeg har jobbet sammen med Eyvind i noen år, derfor følger stort sett alle pasientene med meg til Oris Dental. Jeg har pasientens tannlege-historie som journal og røntgenbilder. De pasientene som allerede har vært hos Oris Dental er fornøyd med overflyttingen, sier hun.