Gro Dagsvold etter første "Fryduka":

– Artig, men slitsomt

Etter 50 ulike aktiviteter og nesten 200 arrangementer puster Gro Dagsvold endelig lettet ut.

INSPIRERT: Gro Dagsvold avsluttet søndag den første "Fryduka". – Alle de positive tilbakemeldingene inspirerer meg, sier hun.  Foto: Andreas Isachsen

nyheter

Hun satset ambisiøst på ei aktivitetsuke som skulle skape liv og røre i harstadregionen i sommer. Selv om ikke alle arrangementene slo like godt an, mener Dagsvold hun har lagt grunnlaget for ei uke som hun lover skal gå av stabelen hvert år i månedsskiftet juni/juli.

– Det har vært artig, men ganske slitsomt. Jeg har først og fremst lært utrolig masse som jeg tar med meg når uka skal evalueres. Det som imidlertid er helt sikkert er at alle de mange medhjelperne som har bidratt er bærebjelkene for at det lot seg gjøre å gjennomføre et så omfattende program og opplegg som vi la opp til, sier Dagsvold.