Slik blir sommeren for Trondenes kirke

Til tross for pandemien blir det fortsatt åpent i Trondenes kirke i sommer.

Trondenes kirke vil holde åpent fra 11:00 til 14:00 i hele sommer  Foto: Ole-Kristian Nygård

nyheter

Trondenes kirke kommer til å holde åpent hele sommeren fra 11:00 til 14:00 hver dag. Det er et resultat av et samarbeid mellom Trondenes menighetsråd og staben i Trondenes kirke, som består av sogneprest Ingvild Kråkenes Moe, diakon Lars Martin Skipevåg og kantor Maria-Daniela Raasch. Åpningstidene muliggjøres også ved hjelp av mange frivillige. Det blir også og holdes kveldsandakt hver onsdags kveld, noe som har vært en tradisjon i over 30 år.

Konserter

Det blir også og arrangeres to konserter i løpet av juli. Den første går av stabelen søndag den 12. juli og kommer til å bestå av musikk fra 1500-, 1600-, og 1700-tallet framført av sopran Berit Norbakken og luttist Solmund Nystabakk. Konsert nummer to finner sted den 26. juli og kommer til å bestå av barokkmusikk levert av organist og kantor Maria-Daniela Raasch og kontrabassist Knut Erik Sundquist. Konsertene er en del av Harstad Kulturhus' konsertserie "Sommerklang".