Geoffrey (27) fra Evenskjer satser på musikken: – Stilen min er ung, vill og brautat

Geoffrey Fagerli er kanskje et ukjent navn for mange, men i juli slipper 27-åringen et album han har jobbet med i tre år.

ALBUMSLIPP: Geoffrey fra Evenskjer er endelig klar for å slippe albumet han har jobbet med i tre år.   Foto: Privat

nyheter

Etter å ha prøvd seg i flere ulike musikksjangre, har Fagerli funnet ut at det er rapmusikk han vil satse på. Helt siden han var ungdom har rapperen vært interessert i musikk. Det var spesielt én artist som inspirerte han, nemlig Harstads egen RSP, eller Patrick Bottolfsen, som rapperen egentlig heter.

Iherdig fan

– Jeg husker at jeg hørte mye på låtene hans da jeg var yngre, og syntes det var en kul måte å lage musikk på. Så fikk jeg lyst til å prøve selv, noe som ikke gikk så bra i starten. Det tok lang tid før jeg faktisk ble litt god til å lage musikk, sier Fagerli.