Arrangerer sommershow i sykkelparken

Fredag 3. juli arrangerer HCK sommershow 2020.

Leder i Harstad Cycleklubb Bjørn Tore Woll og resten av HCK inviterer til sykkelshow. Arkivfoto: Ivar Hjelvik  Foto: Ivar Hjelvik

nyheter

Den norske profesjonelle BMX-syklisten Sebastian Aslaksrud besøker HCK og Harstad sykkelpark. Sebastian vil kjøre kurs for barn og unge, samt holde oppvisninger på pumptrackene, skriver Harstad Cycleklubb i en pressemelding.

HCK tar også imot Team Rynkeby Arctic som kommer syklende fra Svolvær til Harstad. Team Rynkeby er et veldedighets sykkellag som samler inn penger til Barnekreftforeningen. Normalt sykler Team Rynkeby fra Oslo til Paris, men på grunn av COVID-19 blir det i år en sykkeltur fra Svolvær til Tromsø. HCK har et samarbeid med teamet og vil ta imot Team Rynkeby i Harstad sykkelpark.

Det blir også våravslutning for alle barn og unge i HCK, med leker, trening og pølsegrilling.

Harstad sykkelpark har blitt kjempepopulær etter åpningen i august 2019. HCK er veldig glad for at så mange benytter Harstad sykkelpark. Den lever opp til vår intensjon om at den skal være åpen, gratis og tilgjengelig for alle. I løpet av kort tid starter HCK en forskjønning av området, hvor det blant annet blir etablert sittegrupper.

Hit kommer den profesjonelle BMX-syklisten Sebastian Aslaksrud for å holde kurs for barn og unge.   Foto: Frank R. Roksøy