Badestemning på Grunnvannet

Det var mange som var ute og koste seg i solen på søndag, og på Grunnvannet i Folkeparken ble det badet av både store og små.

Badevær ved Grunnvannet i Folkeparken.  Foto: Edvard Sundquist

nyheter

- Det var litt kaldt i starten, men det er deilig når man blir vant til det, sier Lillie Bruås Sebulonsen (8) som svømte rundt i vannet. Hun, Lucas Myhre Bertheussen (9) og dalmatineren Farris synes det var deilig å hoppe i vannet når været er så varmt.

Sjekker tempen: Lucas Myhre Bertheussen (9) og Lillie Bruås Sebelungsen (8).  Foto: Edvard Sundquist

Dalmatineren Farris måtte også uti en tur for å kjøle seg ned.  Foto: Edvard Sundquist

Skal skye til

Hvis du ikke har badet enda, kan det være lurt å gjøre det snart før den nordnorske sommeren viser seg fra sin kalde side. På mandag blir det også sol, men fra tirsdag og til og med søndag blir det kjørligere. Det kommer skydekke, nordavind og regnbyger, i følge Meteoroligisk institutt avdeling Tromsø.