Knalltøff intervalløkt i Bjørnebåsen

Man trenger ikke være gjennomtrent for å klare dette, men det hjelper godt på.

RÅSTERK: Sebastian Conrad Håkansson viste styrke da han løp raskest opp alle de 20 intervallene hver på 200 meter.  Foto: Andreas Isachsen

nyheter

Lørdag formiddag 09.30. Åtte mer enn gjennomsnittlig godt trente menn mellom 24 og 43 år starter dagen med å løpe 20 intervaller på 200 meter på rundt 30 sekunder opp bakken mellom Bjørnebåsen opp mot Folkeparken. Lett jogging ned på 70 sekunder før neste drag settes i gang. "Piece of Cake" er neppe betegnelsen noen tør bruke om dette arrangementet som byens nye løperess, ebastian Conrad Håkansson, har dratt i gang. Sammen med syv andre løpssterke karer kjører de gjennom økta på cirka 30 minutter.

– Det er naturligvis knalltøft, men utrolig motiverende når man kan trene på denne måten sammen med andre løper, sier Håkansson.