– Vi stiller opp for Bjarkøy Brygge

Moromann Robert Søvik, Elisabeth Mortensen og konferansier Hans Julius Edvardsen kommer til Bjarkøy lørdag kveld med nytt show.

Stand up venner: Elisabeth Mortensen og Robert Søvik  Foto: Privat

nyheter

– I showet vårt snakker vi om koronaåret 2020 og hvordan kjærlighetslivet går. Elisabeth er håpløs singel. I tillegg til å jakte på kjærligheten har Elisabeth, som er bestevenninnen min, prøvd å komme i form i år. Det er jeg som drar henne ut på tur, jeg har brukt vinter og vår på å prøve å få henne i form. Vi har vært mye på fjell og ski, forteller Søvik.

Søvik og Mortensen har vært aktiv i mange år. Det er først gang konferansier Hans Julius Edvardsen står på scenen. Edvardsen er ifølge Mortensen kjent for å være morsom og blir ofte spurt om å være toastmaster i bryllup og lignende fordi han er så morsom.