Må avlyse sommerfesten, men Gro har alternativene klare

Gro Dagsvold beklager at sommerfesten med Magnus Wærness i Nordic Hall ikke blir noe av, men alle andre arrangementene under Fryduka går som planlagt.

Gro Dagsvold er daglig leder i North Up, og må dessverre avlyse sommerfesten som skulle vært i Nordic Hall fra 1. til 4. juli. Det finnes heldig vis andre alternativer man kan dra på i stedet. Arkivfoto.  Foto: Andreas Isachsen

nyheter

Sommerfesten skulle arrangeres i forbindelse med FRYD-uka i Nordic Hall fra 1. juli til 4. juli.

- Vi må dessverre avlyse på grunn av et uforutsett hinder, sier Dagsvold. Men hun anbefaler på det varmeste i stedet arrangementet "Vi over 60" den 29. juni som også er en del av Fryduka.

Arrangementet er på Solheimsbrygga i Kilbotn og det går gratis buss fra Harstad sentrum. Der skal Harald Isachsen holde en krigshistorisk presentasjon om angrepet på Black Watch, som fant sted i Kilbotn 4. mai 1945 like ved Solheimsbrygga. Harstadkaran underholder.

For de yngre anbefaler hun en familiedag i Kasfjord enten den 29. eller den 30. juni. Her er det mulighet for prøve trøbåt, kano og fisking. Ulike leker og konkurranse for barna. Det vil bli grilling av pølser, samt noe å drikke. Vafler og kaffe.

Dagsvold starter opp reiseselskapet North Up for å vise fram og satse på kultur- og naturopplevelser i Harstad. Fryd-uka, som blir arrangert av selskapet, er en aktivitetsuke mellom 29. juni og 5. juli med over 150 aktiviteter og arrangementer.


- Artig å være ut og fange sjøkreps

Sommerfolket er ute og nyter godt vær.