Digital workshop for ungdommer: – En helt ny måte å skape på

I forbindelse med Festspillene i Nord-Norge arrangerer Rampestrek denne uken en digital workshop for unge kunstnere, med temaet «Post Pandemi».

KUNST PÅ NETT: Torgeir Riise og Petter Bratland i Rampestrek livestreamer workshop for unge kunstnere.   Foto: Kjersti G. Gjærum

nyheter

Arrangementet som strekker seg fra mandag til fredag denne uken er et samarbeid mellom Rampestrek, Festspillene i Nord-Norge, Harstad kommune og NUK (Ny Ung Kunst). NUK er en ungdomsfestival som vanligvis arrangeres under festspillene.

På grunn av koronaviruset blir det en digital workshop, der de påmeldte deltar via livestreaming. I forkant av workshopen fikk deltakerne tilsendt en pakke med utstyr som trengs for å gjennomføre kurset, slik at alle kan delta hjemmefra.