Selger butikken

Etter 11 år med Specsavers i Harstad har optiker Lars Einar Bergh bestemt seg for at han ønsker seg en litt mer familievennlig hverdag.

SELGER Optiker Lars Einar Bergh lar andre overta roret ved Specsavers i sentrum.  Foto: Privat

nyheter

Jeg har på kort tid fått to små barn hjemme. Som forretningsdrivende blir det mye ansvar på jobb, lange dager og mange helger. De neste årene planlegger jeg å leie ut min arbeidskraft, samt jobbe litt annerledes, forteller Bergh.

Angrer ikke

Han er opprinnelig fra Narvik, og er tredje generasjon optiker i sin familie. Selv om han gir seg i Specsavers, ønsker han å fortsette i bransjen. Før han startet Specsavers i Harstad drev han to butikker i Trondheim. Utdannelsen har han blant annet fra Pennsylvania i USA. At det ble etablering i lille Harstad til slutt, angrer han ikke på.