Eurojuris Harstad fusjonerer

Etter å ha samarbeidet tett gjennom flere år, men som to selvstendige selskaper, har Advokatfirma Eurojuris Harstad og Advokatfirmaet Eurojuris Narvik slått seg sammen og blitt Advokatfirma Eurojuris Nord.

FUSJONERER: Fra venstre Sigrid Hovland Ytterstad, Sicilie Kanebog, Julie Olsen, Regine Edvardsenog Øystein Sagen ved Eurojuris Harstad fusjonerer med Eurojuris Narvik og blir til Eurojuris Nord AS.  Foto: Andreas Isachsen

nyheter

– At vi velger å fusjonere med Eurojuris Narvik, innebærer blant annet at vi utvider vårt markedsområde betydelig, skriver styrets leder Øystein Sagen ved harstadavdelingen.

– Selv om vi har samarbeidet i flere år, gir denne fusjonen oss utvilsomt større slagkraft, sier Sagen som legger til at det fusjonerte selskapets nye hjemmeside vil være oppe og står torsdag.


Sprengstoffprodusent etablerer seg på Rødskjær

Selskapet Forcit Norway AS etablerer seg på Rødskjær.


– Viktige faktorer

I en pressemelding skriver daglig leder Hugo Storø ved det fusjonerte selskapets narvikkontor blant annet følgende: – Vi er glade og stolte over at vi nå tar dette samarbeidet ett steg videre, og med det etablerer et stort advokatselskap i regionen vår. Firmaet teller etter fusjonen tolv ansatte, og virksomheten vil ha kontorer i Harstad og Narvik.

– Vi ser at størrelse, i form av samlet kompetanse og kapasitet, er viktige faktorer i advokatmarkedet. Vi vet at våre kunder forventer å få hurtig, riktig og god hjelp til å løse de problemstillinger de står i. Gjennom fusjonen er målet å styrke vår evne til å yte nettopp det, skriver daglig leder i Eurojuris Nord, advokat og partner Hugo Storø.


Her blir det ny kafé: – Det har vært en drøm

Venninnegjeng satser på kafédrift i øyriket.


Landsomfattende

Sterkere samarbeid på tvers av regionen er også noe det nye selskapet er fornøyd med å bidra til. I dagens teknologiske samfunn betyr geografiske avstander stadig mindre, og alle advokatene kan dermed tilby det som er vårt motto: Solid juridisk kompetanse lokalt. Advokatfirma Eurojuris Nord er videre en del av den landsomfattende overbygningen Eurojuris Norge, en sammenslutning som omfatter 16 hver for seg selvstendige advokatfirmaer, fra Kristiansand i sør og til oss i Nord, heter det i pressemeldingen.