Klart for bygging av 71 leiligheter

I november i år starter arbeidet med byggingen av 71 leiligheter på Holstneset i Samasjøen. Prosjektet har en kostnadsramme på 250-300 millioner kroner.

PYNTEN: I november starter arbeidet med byggingen av Pynten på Holstneset. Runar Bjørkelund (t.v.), daglig leder ved Eiendomsmegler 1, Ann Margareth Hutchinson, markedssjef ved Barlindhaug eiendom og Inge Falck Olsen, styreleder i Corpo, er glade for å presentere prosjektet. Her på tomten til Pynten.  Foto: Håkon Wikan

nyheter

Pynten blir navnet på den nye boligblokken. Det blir den andre boligblokken som blir ført opp på tomten til det tradisjonsrike fiskemottaket til Kristian Holst. Inge Falck Olsen i Corpo, som sammen med Barlindhaug Eiendom er utbygger, er glad for å kunne starte byggingen av leiligheter i bydelen Holstneset.

– Pynten vil inneholde 71 leiligheter, der en av dem er gjesteleilighet. Får du slekt eller venner på besøk og trenger mer plass, har du en møblert gjesteleilighet til din disposisjon i bygget, sier Falck Olsen.