Vil stoppe slipphall i nabolaget: – Vi får en 40 meter høy vegg i utsikten

Hamek ønsker en ekstra slipphall på tomta si i Samasjøen. Beboerne i området er sjokkerte over planene, og frykter verdiforringelse og at utsikt går tapt.

KRITISKE: Styreleder i Solgryveien borettslag, Oddvar Iversen (t.v.), styremedlem Leiv Øystein Johnsen og nestleder Inger Aksberg Johansen er svært kritiske til at Harstad mekaniske verksted (Hamek) har planer om å bygge enda en slipphall i Samasjøen. De mener hallen vil blokkere utsikten og at det blir verdiforringelse på leilighetene.  Foto: Håkon Wikan

nyheter

Inger Aksberg Johansen, nestleder i Solgryveien borettslaget, var onsdag sammen med styreleder Oddvar Iversen og styremedlem Leiv Øystein Johnsen i møte med Harstad mekaniske verksted (Hamek). Dette var beboerne sitt første møte med utbyggeren. Hun var tydelig skuffet etter å ha fått presentert planene.

LES OGSÅ: Hamek har store planer i Samasjøen: Ønsker ny slipphall